"vertrouwen in een schone zaak"
default-header
Home Advies

Advies

>

Uw wens = ons advies!

Wij bieden u advies op het gebied van schoonmaak. Of het nu gaat om een goed geregelde schoonmaak voor uw kantoor, een opleverschoonmaak of de schoonmaak van uw keuken (HACCP) of restaurant, wij zorgen ervoor dat u bij ons de juiste partner heeft die u helpt in de juiste oplossing voor uw schoonmaakvraagstuk.

Hierdoor proberen we de schoonmaakmarkt wat transparanter te maken. Waarom? Wij denken dat de schoonmaak bij bedrijven en/of particulieren vaak gestuurd wordt vanuit de schoonmaakbedrijven zelf, die u vaak vertellen wat gedaan moet worden en hoe dit gedaan moet worden. Hierdoor voelt het of u geen “grip” heeft op wat er binnen uw organisatie belangrijk is v.w.b. de schoonmaak.

Door goed naar u te luisteren kunnen wij, samen met u, een plan opstellen van hoe wij denken hoe uw schoonmaak binnen uw organisatie geregeld zou moeten worden.

HACCP

EcoCleaners is ook gespecialiseerd op het gebied van de schoonmaak binnen de HACCP richtlijnen. Zo kunnen wij voor u een plan opstellen hoe u conform de richtlijnen van HACCP uw organisatie schoon moet maken. Zo kunt u denken aan het gebruik van de juiste kleurcodes, reinigingsmiddelen, schoonmaakmaterialen, checklijsten, etc.

Ons advies gecombineerd met de andere diensten die wij aanbieden (opleiding en schoonmaak) kunnen wij ervoor zorgen dat u volledig ontzorgt wordt op het gebied van schoonmaak. Een fijn gevoel, toch?